تستهای مربوط به استانداردهای حسابرسی
در رابطه با تستهای یکجوابی یک جواب و در مورد تستهای چند گزینهای ، گزینههای بیشتری را انتخاب کنید.
آزمون استانداردهای حسابرسی
خلاصه-آزمون
0 of 19 questions completed
سوالات:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
اطلاعات
آزمون را قبلا تکمیل کرده اید از این رو نمیتوانید دوباره آن را شروع کنید.
آزمون در حال بارگیری است…
برای شروع آزمون باید وارد شوید یا ثبت نام کنید.
You must first complete the following:
نتایج
نتایج
0 of 19 questions answered correctly
Your time:
زمان سپری شده است
You have reached 0 of 0 point(s), (0)
Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)
دسته ها
- 330- برخوردهای حسابرس با خطرهای ارزیابی شده 0%
- 510- حسابرسی نخستین ـ ماندههای اول دوره 0%
- 520- شواهد حسابرسی ـ روشهای تحلیلی 0%
- 530- نمونهگیری در حسابرسی 0%
- 540- حسابرسی برآوردهای حسابداری 0%
- 550- اشخاص وابسته 0%
- 560- رویدادهای پس از تاریخ ترازنامه 0%
- 580- تاییدیه کتبی مدیران 0%
- 600- ملاحظات خاص در حسابرسی صورتهای مالی گروه (شامل کار حسابرسان بخش) 0%
- 705- اظهارنظرهای تعدیل شده در گزارش حسابرس مستقل 0%
- 705- اظهارنظرهای تعدیل شده در گزارش حسابرس مستقل 0%
- 706- بندهای تأکید بر مطلب خاص و سایر بندهای توضیحی در گزارش حسابرس مستقل 0%
- 710- اطلاعات مقایسهای 0%
- 720- سایر اطلاعات مندرج در گزارشهای حاوی صورتهای مالی حسابرسی شده 0%
- 800- ملاحظات خاص در حسابرسی صورتهای مالی تهیه شده براساس چارچوبهای با مقاصد خاص 0%
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- جواب داد
- بررسی
-
Question 1 of 19
1. سوال
زمانی که برآورد حسابداری، یک برآورد حسابداری ارزش منصفانه است که براساس مدلی با استفاده از دادههای مشهود و نامشهود انجام شده است، آزمون اینکه مدیریت چگونه برآورد حسابداری را انجام داده و از چه دادههایی برای انجام آن استفاده کرده است، میتواند برخوردی مناسب باشد. این کار درکدام شرایط زیر مناسب است؟
درستغلط -
Question 2 of 19
2. سوال
حسابرس برای آزمون نحوه انجام برآورد حسابداری توسط مدیریت، باید کدام مورد زیر را ارزیابی کند؟
درستغلط -
Question 3 of 19
3. سوال
درآزمون جزئیات، افزایش در میزان تحریفهای مورد انتظار حسابرس در جامعه مورد آزمون و افزایش در تحریف قابل تحمل، به ترتیب چه تأثیری بر اندازه نمونهگیری حسابرس دارد؟
درستغلط -
Question 4 of 19
4. سوال
روشهاي حسابرسي مربوط به رويدادهاي پس از تاريخ صورتهاي مالي، بايد از تاريخ صورتهاي مالي، تا کدام تاريخ زير را پوشش دهد؟
درستغلط -
Question 5 of 19
5. سوال
درارتباط با نمونهگیری درحسابرسی، کدام مورد زیر درست نیست؟
درستغلط -
Question 6 of 19
6. سوال
هنگام تعیین قابلیت اتکای دادهها برای مقاصد طراحی روشهای تحلیلی، کدام مورد زیر مربوط تلقی میشود؟
درستغلط -
Question 7 of 19
7. سوال
ماهيت و ميزان روشهاي حسابرسي لازم براي کسب شواهد حسابرسي کافي و مناسب درخصوص ماندههاي اول دوره، به کداميک از موارد زير بستگي دارد؟
درستغلط -
Question 8 of 19
8. سوال
کدامیک از جملات زیر دررابطه با گزارشگری نسبت به صورتهای مالی صحیح نیست؟
درستغلطنکته
۱۲ . بر اساس الزامات استاندارد ۷۰۰ ، حسابرس باید مناسب بودن نحوه اشاره یا توصیف چارچوب گزارشگری مالی مبنای تهیه صورتهای مالی را بررسی کند. در مواردی که صورتهای مالی براساس مفاد یک قرارداد تهیه میشود، حسابرس باید ارزیابی کند که آیا صورتهای مالی هرگونه تفسیر عمده از مفاد قرارداد مبنای تهیه صورتهای مالی را به نحو مناسب توصیف میکند یا خیر.
۱۳ . استاندارد ۷۰۰ به شکل و محتوای گزارش حسابرس میپردازد. در مورد گزارش حسابرس نسبت به صورتهای مالی با مقاصد خاص:
الف ـ گزارش حسابرس همچنین باید هدف تهیه صورتهای مالی با مقاصد خاص و، در صورت لزوم، استفادهکنندگان مورد نظر را توصیف کند، یا به یادداشتهای توضیحی صورتهای مالی با مقاصد خاص که حاوی آن اطلاعات است، اشاره کند؛ و
ب ـ در صورتی که مدیریت واحد تجاری در تهیه این قبیل صورتهای مالی، حق انتخاب چارچوب گزارشگری مالی را داشته باشد، باید در توصیف مسئولیت مدیریت در قبال صورتهای مالی به مسئولیت آن در ارتباط با قابل قبول بودن چارچوب گزارشگری مالی مورد استفاده در آن شرایط، نیز اشاره شود.
اطلاعرسانی به استفادهکنندگان درخصوص تهیه صورتهای مالی براساس یک چارچوب با مقاصد خاص
۱۴ . گزارش حسابرس نسبت به صورتهای مالی با مقاصد خاص باید شامل یک بند ”تأکید بر مطلب خاص“ برای آگاهی استفادهکنندگان از گزارش حسابرس باشد مبنی بر اینکه صورتهای مالی براساس یک چارچوب با مقاصد خاص تهیه شده و در نتیجه ممکن است برای مقاصد دیگر مناسب نباشد. حسابرس باید این بند را تحت یک عنوان مناسب در گزارش حسابرس درج کند. (رک: بندهای تـ۱۰ و تـ ۱۱) -
Question 9 of 19
9. سوال
نحوه برخورد حسابرس با بکارگیری یک استاندارد حسابداری جدید پیش از تاریخ اجرا (در صورت مجاز بودن) که اثر فراگیری بر صورتهای مالی دارد، چگونه است؟
درستغلطنکته
شرایطی که ممکن است درج بند تأکید بر مطلب خاص را ضروری سازد (رک: بند ۶)
تـ۱. نمونههایی از شرایطی که حسابرس ممکن است درج بند تأکید بر مطلب خاص را در آن شرایط، ضروری تشخیص دهد، به شرح زیر است:
- ابهام نسبت به نتایج آتی دعاوی حقوقی غیرمعمول یا اقدامات خاص مراجع نظارتی.
- بکارگیری یک استاندارد حسابداری جدید پیش از تاریخ اجرا (در صورت مجاز بودن) که اثر فراگیری بر صورتهای مالی دارد.
- وقوع رویدادی که اثر عمدهای بر وضعیت مالی واحد تجاری داشته یا دارد.
- ابهام بااهمیت در باره تداوم فعالیت.
-
Question 10 of 19
10. سوال
چنانچه حسابرس با مطالعه سایر اطلاعات، مغایرت با اهمیتی را شناسایی کند، باید:
درستغلطنکته
۱۱ . چنانچه حسابرس با مطالعه سایر اطلاعات، مغایرتهای با اهمیتی را شناسایی کند، باید ضرورت اصلاح صورتهای مالی حسابرسی شده یا سایر اطلاعات را مشخص کند.
- اگر اصلاح صورتهای مالی حسابرسی شده ضروری باشد و واحد مورد رسیدگی از انجام آن خودداری ورزد، حسابرس باید نظر مشروط یا مردود ارائه کند.
- اگر اصلاح سایر اطلاعات، ضروری باشد و واحد مورد رسیدگی از انجام آن خودداری ورزد، حسابرس باید ضرورت توصیف چنین مغایرتهای با اهمیتی را در یک بند توضیحی تاکید بر مطلب خاص در گزارش خود ارزیابی کند.
-
Question 11 of 19
11. سوال
در مواردی که گزارش حسابرس نسبت به صورتهای مالی دوره گذشته حاوی نظر مردود بوده است و موضوعی که باعث تعدیل گزارش شده بود برطرف شده و به گونهای مناسب نیز در صورتهای مالی دوره جاری افشا شده باشد، حسابرس در گزارش دوره جاری:
درستغلطنکته
۱۳ . در مواردی که گزارش حسابرس نسبت به صورتهای مالی دوره گذشته حاوی نظر مشروط، عدم اظهارنظر یا نظر مردود بوده است و موضوعی که باعث تعدیل گزارش شده بود برطرف شده و بهگونهای مناسب نیز در صورتهای مالی دوره جاری افشا شده باشد، حسابرس در گزارش دوره جاری خود معمولا اشـارهای به موضوع مندرج در گزارش دوره گذشته نخواهد داشت. اما چنانچه حسابرس ضروری تشخیص دهد میتواند این موضوع را در یک بند تاکید بر مطلب خاص در گزارش خود بیاورد.
-
Question 12 of 19
12. سوال
کدامیک از موارد زیر محدودیت در کسب شواهد کافی و مناسب ناشی از شرایط خارج از کنترل واحد تجاری است؟
درستغلطنکته
تـ۱۰. نمونههایی از شرایط خارج از کنترل واحد تجاری عبارت است از:
- از بین رفتن اسناد و مدارک حسابداری واحد تجاری.
- ضبط اسناد و مدارک حسابداری مربوط به یکی از بخشهای عمده واحد تجاری توسط مراجع قانونی.
-
Question 13 of 19
13. سوال
درشرایطی که ابهامات متعدد وجود دارد و شواهد کافی و مناسب درخصوص هریک از این ابهامات کسب شده باشد، حسابرس باید چه اظهارنظری ارائه کند؟
درستغلطنکته
- در شرایط بسیار نادری که ابهامات متعدد وجود دارد، علیرغم کسب شواهد کافی و مناسب در خصوص هر یک از این ابهامات، به دلیل ارتباط آنها با یکدیگر و مجموع آثار احتمالی این موارد بر صورتهای مالی، حسابرس باید عدم اظهارنظر ارائه کند.
-
Question 14 of 19
14. سوال
چنانچه اطلاعات مالی بخش برای تیم حسابرسی گروه از اهمیت مالی عمدهای برخوردار نباشد اما احتمال اینکه بخش مورد نظر به دلیل ماهیت و شرایط خاص آن، دارای خطرهای عمده تحریف با اهمیت صورتهای مالی گروه باشد، کدامیک از روشهای زیر در برخورد حسابرس با تحریف با اهمیت صورتهای مالی گروه مناسب نیست؟
درستغلطنکته
-
Question 15 of 19
15. سوال
زمانی که واحد تجاری فعالیتهای خود را با استفاده از فناوری اطلاعات انجام میدهد و هیچگونه مستنداتی درباره معاملات به جز آنچه توسط سیستم فناوری اطلاعات ایجاد میشود، وجود نداشته باشد، درچنین مواردی حسابرس باید کدام مورد را اجرا کند؟
درستغلطنکته
تـ۲۴. در برخی موارد، حسابرس ممکن است به این نتیجه برسد که طراحی آزمونهای محتوای اثربخش که بهتنهایی بتواند شواهد حسابرسی کافی و مناسب را در سطح ادعاها فراهم کند، غیرممکن است[۱]. این موضوع زمانی ممکن است روی دهد که واحد تجاری فعالیتهای خود را با استفاده از فناوری اطلاعات انجام میدهد و هیچگونه مستنداتی درباره معاملات به جز آنچه توسط سیستم فناوری اطلاعات ایجاد میشود، وجود نداشته باشد. در چنین مواردی، طبق بند ۸ـ ب، حسابرس ملزم است آزمون کنترلهای مربوط را اجرا کند.
[۱]. استاندارد حسابرسی ۳۱۵، بند ۳۰
-
Question 16 of 19
16. سوال
چنانچه حسابرس پس از انتشار صورتهای مالی و گزارش خود، از رویدادهایی مطلع شود و اصلاح صورتهای مالی را دررابطه با آن رویدادها ضروری بداند اما مدیران اجرایی و ارکان راهبری اقدامات لازم را انجام نمیدهند و از اصلاح صورتهای مالی خودداری میکنند، در چنین حالتی حسابرس باید کدامیک از موارد زیر را انجام دهد؟
درستغلطنکته
۱۷ . در مواردی که مدیران اجرایی واحد تجاری، علیرغم اعتقاد حسابرس به ضرورت اصلاح صورتهای مالی، به منظور آگاه کردن دریافتکنندگان صورتهای مالی قبلی (و گزارش حسابرس نسبت به آن) اقدامات لازم را انجام نمیدهند و صورتهای مالی را اصلاح نمیکنند، حسابرس باید به مدیران اجرایی و ارکان راهبری (به جز در مواردی که همه ارکان راهبری در اداره واحد تجاری مسئولیت اجرایی دارند) هشدار دهد که وی تلاش خواهد کرد مانع از اتکای آتی به گزارش حسابرس شود. اگر علی رغم این هشدار، مدیران اجرایی یا ارکان راهبری واحد تجاری اقدامات مناسبی در این رابطه انجام ندهند، حسابرس باید برای جلوگیری از اتکا بر گزارش حسابرس، اقدام مناسب را انجام دهد. (رک: بند ت-۱۷)
-
Question 17 of 19
17. سوال
تاریخ تاییدیه کتبی مدیران باید تا حد امکان به تاریخ کدامیک از موارد زیر نزدیک باشد؟
درستغلطنکته
۱۴ . تاریخ تأییدیه کتبی مدیران باید تا حد امکان به تاریخ گزارش حسابرس نسبت به صورتهای مالی نزدیک باشد، ولی نباید پس از آن تاریخ باشد. تأییدیه کتبی مدیران باید تمام صورتهای مالی و دورههای اشاره شده در گزارش حسابرس را دربرگیرد.
-
Question 18 of 19
18. سوال
چنانچه حسابرس به شواهدی دست یابد که نشانگر وجود روابط یا معاملاتی با اشخاص وابسته باشد که مدیران اجرایی قبلاً آنها را برای حسابرس مشخص نکردهاند، اولین اقدام حسابرس باید کدام مورد زیر باشد؟
درستغلطنکته
۲۰ . چنانچه حسابرس به شواهدی دست یابد که نشانگر وجود روابط یا معاملاتی با اشخاص وابستهای باشد که مدیران اجرایی قبلاً آنها را برای حسابرس مشخص یا افشا نکردهاند، حسابرس باید مشخص کند که آیا شرایط حاکم، وجود چنین روابط یا معاملاتی را تأیید میکند یا خیر.
-
Question 19 of 19
19. سوال
در مواردی که کنترلهای حاکم بر روابط و معاملات با اشخاص وابسته در واحد تجاری بی اثر باشد و حسابرس نتواند شواهد حسابرسی کافی و مناسب درباره روابط و معاملات با اشخاص وابسته بدست آورد، حسابرس باید چه اقدامی انجام دهد؟
درستغلط